Skip to main content

Cart

Champagne

1000 DKK

Ikke-Medlemspris

650 DKK

Medlemspris

In stock

Beskrivelse

Medlemspris: 650 kr. (login for at se medlemsprisen). Prisen er indkøbspris.

Ikke medlem: 1000 kr.

Vi har lavet et fantasisk tilbud på Champagne fra Palmer & Co!

Psss det er årgang 2012 (Vintage), men det må vi ikke sige..🤫

Om Champagnen:

Palmer & Co. Blanc de Noir er lavet på 50% Pinot Meunier samt 50% Pinot Noir. 

Druer fra Montagne de Reims, Côte des Bars og Vallée de la Marne 

30-35% reserve vin 

AGEING ON LEES: 5 years 

DOSAGE : 6g/l

 

Farve: Citrongul 

Duft: Fersken, abrikos, rød grapefrugt og creme de cassis. 

Smagsnoter: Elegant og sprød, med noter af pomelo og stikkelsbær. 

Serveringsforslag: Oplagt madvin, og i øvrigt et eksempel på en mousserende vin som også kan drikkes til lidt kraftigere retter, fx fjerkræ.

 

Om Palmer & Co

Palmer & Co er et Champagne-hus med base i Reims. Firmaet startede som et kooperativ mellem 7 vinbønder i 1947, og Palmer blev hurtigt de fornemme huses favorit når de købte vine og druer udefra til de store cuvéer. Siden er foretagendet vokset eksponentielt og i dag arbejder man med 415 hektarer, hvoraf cirka 200 er klassificeret som Grand eller Premier Cru.

Filosofien i vineriet er at finde den perfekte balance mellem tradition og videnskabelige fremgangsmetoder. Fx har Palmer & Co, som noget ganske unikt, taget solera-systemet kendt fra Jerez til sig i Champagne. I 35 år har de brugt det til at give reserve-vinene dybde.

Xavier Berdin, ønolog hos Palmer, kalder det “an everlasting blend, the old wine ’educating’ the new, the young wine feeding the old“. Hvert år genopfriskes soleraens øverste ”lag”, bestående af egetræsfade, med vine fra den nye årgang. Senere flyttes denne vin over på tanke af rustfrit stål, hvorfra den bruges som reserve i vine som Brut Reserve og Palmer Blanc de Noirs.