Skip to main content

Cart

April 20, 2023

En tur til Grønland med Christian Liebergreen

Tid & sted

595 DKK

Ikke-Medlemspris

495 DKK

Medlemspris

Få forkøbsret på billetter, rabatter
& meget mere!

Event info

Christian Liebergreen har siden han var helt ung taget på eventyr. Han har rejst tværs over Canada alene som 17-årig, været i Slædepatruljen Sirius, han har sejlet jorden rundt alene uden stop, og senest er han også medvirkende som ekspeditionsleder i tv-serien ‘Den sidste breddegrad’ med familien Beha Erichsen.

Kom med til en fantastisk, inspirerende aften, hvor vi disker op med en skøn menu inspireret af grønlandske råvarer, mens Christian beretter om sine eventyrer fra rundt omkring i verden.

Derudover får vi på aftenen besøg af Arne Laugesen fra Vinettig, der har medbragt de bedste vine til vores skønne menu.

Prisen er inkl. vinmenu.

Menu

Grønlandske pil-selv rejer
Helleflynder
Lam
Grønlands-is

Drikke

Arne Laugesen fra Vinettig besøger os med skønne vine! Mere info kommer.

Konceptet

Christian Liebergreen har, siden han var helt ung, taget på eventyr. Han har rejst tværs over Canada alene som 17-årig, været i Slædepatruljen Sirius, han har sejlet jorden rundt alene uden stop, og senest er han også medvirkende som ekspeditionsleder i tv-serien ‘Den sidste breddegrad’ med familien Beha Erichsen.

Christians familie kommer oprindeligt fra Herning, så han har en del tilknytning til byen, selvom han bor i Svendborg. Til daglig arbejder han som helikopterredder ved Eskadrille 722 i Karup.

Christian vil fortælle om sine oplevelser ved Sirius, livet på slæderejserne, hvad og hvor meget en Siriusmand spiser, og ikke mindst glæden ved pulver og dåsemad.

Kom med til en fantastisk, inspirerende aften, hvor vi disker op med en skøn menu bestående af grønlandske råvarer, mens Christian beretter om sine eventyrer fra rundt omkring i verden.

Derudover får vi på aftenen besøg af Arne Laugesen fra Vinettig, der har medbragt de bedste vine til vores skønne menu.

Andre events

Flere events på vej!