Skip to main content

Cart

June 8, 2023

Francis & Umut gæster Yutaka Spisehus

Tid & sted

1600 DKK

Ikke-Medlemspris

Event info

Vi inviterer indenfor til en formidabel, gastronomisk aften i fremragende selskab med kokkene, Umut Sakarya & Francis Cardenau.

Francis Cardenau er fransk kok bosiddende i Danmark. Han har opnået to Michelin-stjerner som køkkenchef på restaurant Kommandanten i København, og var desuden medstifter af restaurantenkæden MASH. Francis har en stor kærlighed for grøntsager i sin madlavning, og går forrest i kampen om at støtte den grønne omstilling inden for fødevarerproduktion og nye, innovative tiltag.

Umut Sakarya er dansk kok med tyrkisk oprindelse, og har været medejer af de populære restauranter, Guldkroen og Guldgrillen. Derudover har han deltaget i flere TV-programmer, og deler ugentligt ud af sine lækre opskrifter på Instagram og Youtube.

Kom med til en spændende og inspirerende aften, hvor vi disker op med en velsmagende menu med et overdådigt sortiment af bælgfrugter og grøntsager.

Prisen er inkl. vinmenu.

Menu: 'Tyrkiet møder Frankrig'

SNACKS
Østers med hamachi-tatar
Smørstegt brioche med kaninlever-mousse og syltede kirsebær fra haven
Manti fyldt med spinat og ost, serveret med syltet peberfrugt og dild

STEGT KAMMUSLING MED GRILLEDE KANINHJERTER

RISOTTO MED GRILLET ASPARGES & LAGRET OST

DANSKE TOMATER & JORBÆR MED NYE LØG

BRÆNDTE HESTEBØNNER I SYRLIG SALAT

ROULLADE AF KANIN FARSERET MED ALT GODT FRA LAND, HAV OG LUFT

KANTERELLER & FERMENTEREDE BØNNER

ÆRTER A LA FRANCAISE

BIKSEMAD & BEARNAISE

DESSERT
Yoghurt-is og marinerede bær
“Sol over Herning”

Drikke

Udvalgt vinmenu

Konceptet

De to gode venner og kollegaer gæster Yutaka Spisehus til en formidabel aften med skøn mad og gode snakke.

Francis Cardenau er fransk kok bosiddende i Danmark. Han har opnået to Michelin-stjerner som køkkenchef på restaurant Kommandanten i København, og var desuden medstifter af restaurantenkæden MASH. Francis har en stor kærlighed for grøntsager i sin madlavning, og går forrest i kampen om at støtte den grønne omstilling inden for fødevarerproduktion og nye, innovative tiltag.

Umut Sakarya er dansk kok med tyrkisk oprindelse, og har været medejer af de populære restauranter, Guldkroen og Guldgrillen. Derudover har han deltaget i flere TV-programmer, og deler ugentligt ud af sine lækre opskrifter på Instagram og Youtube.

Andre events

Flere events på vej!