Event info
Vi inviterer indenfor til en formidabel, gastronomisk aften i fremragende selskab med kokkene, Umut Sakarya & Francis Cardenau.
Francis Cardenau er fransk kok bosiddende i Danmark. Han har opnået to Michelin-stjerner som køkkenchef på restaurant Kommandanten i København, og var desuden medstifter af restaurantenkæden MASH. Francis har en stor kærlighed for grøntsager i sin madlavning, og går forrest i kampen om at støtte den grønne omstilling inden for fødevarerproduktion og nye, innovative tiltag.
Umut Sakarya er dansk kok med tyrkisk oprindelse, og har været medejer af de populære restauranter, Guldkroen og Guldgrillen. Derudover har han deltaget i flere TV-programmer, og deler ugentligt ud af sine lækre opskrifter på Instagram og Youtube.
Kom med til en spændende og inspirerende aften, hvor vi disker op med en velsmagende menu med et overdådigt sortiment af bælgfrugter og grøntsager.
Prisen er inkl. vinmenu.
Menu: 'Tyrkiet møder Frankrig'
Østers med hamachi-tatar
Smørstegt brioche med kaninlever-mousse og syltede kirsebær fra haven
Manti fyldt med spinat og ost, serveret med syltet peberfrugt og dild
STEGT KAMMUSLING MED GRILLEDE KANINHJERTER
RISOTTO MED GRILLET ASPARGES & LAGRET OST
DANSKE TOMATER & JORBÆR MED NYE LØG
BRÆNDTE HESTEBØNNER I SYRLIG SALAT
ROULLADE AF KANIN FARSERET MED ALT GODT FRA LAND, HAV OG LUFT
KANTERELLER & FERMENTEREDE BØNNER
ÆRTER A LA FRANCAISE
BIKSEMAD & BEARNAISE
DESSERT
Yoghurt-is og marinerede bær
“Sol over Herning”