Om Yutaka Madklub

HVAD ER YUTAKA MADKLUB?

Yutaka’s Madklub er for dig, der gerne vil have unikke oplevelser med god mad og drikke som omdrejningspunkt. Alt sammen i godt selskab og til fordelagtige priser.

Idéen bag madklubben var at skabe en social dining club for gæster der er interesseret i gastronomi og fede oplevelser. Vi føler der er nogle huller på landkortet i Herning som vi gerne vil udfylde.

Man vil opleve stor variation i vores events: fra Moules Frites med øl til gastronomisk 10 retters menu med stjernekokke. Det er ikke prisen der afgør om en aften bliver succesful derimod kvaliteten, stemningen, menneskerne og de oplevelser vi går derfra med.

Social Dining Club

Mad og drikke skal ses om en central del af Yutaka Madklub, men konceptet er bestemt ikke begræsnet til den rene spiseoplevelse. De sidste mange år har vi haft stor succes med vores special arrangementer og events, hvor bl.a Søren Geriche, Anders Agger, Claus Holm, Steinlein og Dak Winagohen har været på besøg og lavet mad. Derudover har vi haft spændende vinaftener i selskab med Winemakers dinner.

Vi er nu kommet dertil, hvor vi føler der er et reelt behov for at skabe en loyal madklub for alle vores trofaste gæster som elsker gastronomi og oplevelser. Yutaka er ikke blot sushi men også oplevelser og det vil vi gerne dyrke fuldt ud med vores madklub. Man kan se det som en klub for livsnydere, hvor man mødes ca. 10 gange om året til god mad, vin og sjove historier.

Fire gode grunde til at blive medlem

1

Rabat og forkøbsret på events

Opnå medlemsrabat på events og bliv inviteret før alle andre
2

Gastronomiske oplevelse

Omdrejningspunktet for madklubben er mad og drikke. Vi ønsker at udfordre, glæde og inspirere til nye køkkener, smage og retter.
3

Fællesskab

Del oplevelser med venner, familie og mennesker omkring dig.
4

Gode tilbud

Få gode tilbud på kvalitets vine, spiritus, råvarer mm.

“Vi har længe gået med tanken om at skabe en madklub, hvor omdrejningspunket er god mad og drikke, i festlige omgivelser og til fordelagtige priser.

Vi vil gerne lave et overflødighedshorn af rigtig gode arrangementer, hvor man som medlem har fortrinsret og er sikret deltagelse i forskellige fede events, hvor man får mulighed for f.eks. at spise mad lavet af en masse forskellige stjernekokke, sjove aftenener med cocktails og DJ, temaaftenener eller diverse smagninger.”

Jens Peder DamgaardPartner

Stadig ikke medlem?

Læs mere om vores nye og eksklusive madklub, hvor du som medlem får fordelagtige tilbud og fortrinsret til diverse events og meget mere.

Bliv medlem