Skip to main content

Kurv

2022 Sauvignon Blanc – Languedoc, Frankrig

607 DKK

Ikke-Medlemspris

450 DKK

Medlemspris

På lager

Beskrivelse

Tag på en smagsrejse til det sydlige Frankrig med vores eksklusive tilbud på Roger Roblot Sauvignon 2022. Denne klassiske Sauvignon Blanc byder på en subtil balance mellem friskhed og elegance, perfekt til dem, der sætter pris på en blid og venlig hvidvin.

Medlemspris: 450 kr. for en kasse med 6 flasker – du sparer hele 35%!

Ikke medlem: 607,50 kr.

Om Vinen:
Roger Roblot Sauvignon 2022 er en udsøgt hvidvin fra Languedoc-regionen i Frankrig, kendt for sine rige vintraditioner og varierede landskaber. Vinen er fremstillet af 100% Sauvignon Blanc-druer, som dyrkes under de optimale forhold i denne solrige region. Med noter af friske æbler og let græs er vinen velafbalanceret med en mild syre, der gør den ideel til grillet fisk og skaldyr.

En Rig Vinhistorie i Languedoc
Languedoc er en af Frankrigs mest spændende vinregioner, hvor tradition møder innovation. Regionen er beriget med et alsidigt terroir, hvor vinmarker spredt over kuperede landskaber, præget af Middelhavets indflydelse, producerer druer af exceptionel kvalitet. I denne unikke kombination af solskin, varieret topografi og rige jordbundsforhold finder vi den perfekte balance, som Roger Roblot bringer til live i hver flaske Sauvignon 2022.