Medlemsbetingelser

Velkommen til Yutaka madklub! Her kan du læse om vores medlemsbetingelser. Læs også vores handelsbetingelser for medlemmer og ikke-medlemmer.

Medlemskab

Som medlem af Yutaka Madklub får du forkøbsret på alle events, før de sættes til salg for ikke-medlemmer. Billetter sættes kun til salg for ikke-medlemmer, hvis der er overskydende billetter til eventet. Som medlem får du events til medlemspriser dvs. rabat på alle events. Du får også mulighed for at købe vin, spiritus, og råvarer til indkøbspriser. Som udgangspunkt afholdes der 10 events om året som opdateres løbende samt 1-3 tilbud om året på diverse indkøbsvarer såsom: vin, spiritus og råvarer.

Et medlemskab hos Yutaka Madklub koster 100 kr. pr. måned inkl. moms. Medlemskabet betales årligt 1200 kr. inkl. moms og trækkes automatisk via de betalingsoplysninger som du har angivet – og kan til enhver tid ændres under din profil på den fane som hedder ‘medlemskab’. Medlemskabet kan ikke refunderes og fornyes automatisk indtil du selv opsiger det.

Et medlemskab hos Yutaka Madklub er personligt og giver adgang til at købe event billetter til medlemspriser samt benytte vores gode tilbud på vin, råvarer mm. Du tilbydes endvidere forkøbsret til events før alle andre og modtager invitationer til nye og kommende events via vores nyhedsmail. Som medlem er der ingen begrænsning på antal af eventbilletter, men forbeholdt din nærmeste. Yutaka Madklub forbeholder sig retten til at reagere hvis der er mistanke om at medlemskabet ikke udelukkende anvendes til privat forbrug. Misbrug af medlemskab kan medføre annullering og udelukkelse. Skal du derfor handle ekstraordinært stort ind af vores gode tilbud – til fest eller lignende, så kontakt os – vi kan hjælpe med både det ene og det andet.

E-mail: madklub@yutaka.dk – tlf: +45 40 36 18 99

Ikke-medlem

Som ikke-medlem kan du købe billetter til events og produkter hos Yutaka Madklub – dog uden medlemsrabat på events, gode tilbud på produkter samt forkøbsret til events. Billetter for ikke-medlemmer sættes kun til salg, hvis der er overskydende event billetter til salg.